Barselyoga & Babymassasje

Barselyoga & Babymassasje

Barselyoga er en stund satt av for mor og barn. Her er det en veksling mellom yogaøvelser og tilstedeværelse med barnet. Berøring, øyekontakt, lukt og lyd fra foreldrene er viktige elementer for å knytte bånd. Som en del av yogaen inkluderes derfor sang, regler og massasje.

Yogaen har fantastiske redskaper for å hjelpe mor til å “komme tilbake” i egen kropp og styrke den gradvis. Her er det fokus på bekkenbunn, mage, rygg, skuldre og nakke. Ulike pusteteknikker vil hjelpe til å roe ned nervesystemet og kan være et viktig hjelpemiddel i hverdagen.

Massasje er en fantastisk måte å komme nærmere barnet, og kan være en fin måte å kommunisere på om ord blir vanskelige. Noen opplever at de får tryggere barn, massasje kan styrke immunforsvaret, får barnet til å slappe av og få lengre økter med søvn. I noen tilfeller kan massasjen virke lindrende på kolikksmerter og mageknip.
Mor får med massasjeolje og en beskrivelse av teknikkene etter endt kurs.

Kurset passer for alle barn fra ca 6-8 uker og opp til krabbealder. På Barselyoga går barnets behov foran og det er vanlig å legge inn amme- og bleiepause.

Vel møtt mor og barn!

«After you have children, you enter into the unknown every day. Be like a river. Be ever present and flowing” (Gurmukh)

Dato: Mandager 20/1 – 17/2 2020. Kurset går over 5 uker.
Tid: Kl. 13.00-14.00.
Pris: 1200 kr
Påmelding kreves. Spørsmål og påmelding til kurs@yogaiasker.no

 

Top