Feminin Yoga Workshop 13. oktober kl 10 – 13

Dette er en unik mulighet for alle Asker yogini’s å bli med på workshop med anerkjente Cathrine Mathiesen og Marthe Magerøy.

Meld deg på ved å sende e-post til kurs@yogaiasker.no i god tid for å sikre deg plass!

I denne tre timer lange workshopen møtes vi for å fordype oss i yogaens rike univers, tilrettelagt for kvinners kropp og sjel. Vi utforsker styrken som ligger i det myke, rolige, mørke og feminine, og den nærende og helende kraften som bor i oss og som vekkes til live gjennom kvinnelig fellesskap. Workshopen starter med en samling som går inn i en myk feminin flyt, videre inn i en mer restorative praksis og deretter en nærende yoga nidra (hvilende meditasjon). Det blir også rom for refleksjon, og til slutt en samling med snacks og te. Vi ønsker kvinner i alle aldre varmt velkommen.

Marthe Magerøy har over ti års erfaring fra ulike retninger som Ashtanga, Iyengar, Hatha og forskjellige former for terapeutisk yoga, hun har også en master i psykologi ved UiO. Hun har hovedsakelig undervist i Oslo de siste årene og er nå tilknyttet HiYoga hvor hun har utviklet deres terapeutiske tilbud. I Marthes klasser blandes ulike tradisjoner sammen i et eklektisk format med mantrasang, meditasjon, pusteøvelser og fysisk bevegelse, grunnlaget for helbredelse og utvikling er aksept for oss selv og der vi er i øyeblikket.

Cathrine Mathiesen har praktisert yoga i 20 år og undervist i ti. Hun har studert Iyengar og Hatha i Danmark og England, med fordypelse i yoga som terapi, gravidyoga og mamma/baby. Hun underviste i London i flere år, blant annet på Triyoga, The Life Centre og The Special Yoga Centre. I dag underviser hun yoga for kvinner i ulike faser i livet, utdanner gravidyogalærere, holder foredrag og skriver. Hennes bok Yogamamma utkom tidligere i år. Sammen har Marthe og Cathrine utviklet Feminin Yoga – et inkluderende og støttende fellesskap hvor vi utforsker hvordan yoga best kan understøtte kvinner gjennom forskjellige faser i livet.

Pris: 500kr, 450kr med yogapakke

Påmeldinger til kurs@yogaiasker.no

 

 

 

Top