Gravideyoga

Hvorfor yoga under graviditeten?

Den gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av for å bære på all den ekstra vekten og ikke minst under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerte og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som vil være nyttige både under og etter graviditeten.

10 ukers kurs (75 min) koster 2000kr.

Vi tilbyr to typer gravidyoga timer med litt forskjellige fokus. Begge timer passer for alle trimestere men vi vet fra erfaring at ingen graviditet er lik og noen føler seg i topp form under hele graviditeten og har lyst til å bruke kroppen litt mer fysisk. Andre har bare behov for ro og avspenning. Det er derfor vi har satt opp to gravidyoga timer hvor man kan velge selv det som passer sin graviditet best. Det er fullt mulig å veksle mellom timene selvom man er hovedsakelig meldt på en av kursene.

Er du gravid men kurset er allerede i gang? Ta kontakt. Det er ofte en eller to ledige plasser på kursene og da er det å bare hoppe på.

Gravidyoga – MYK

Dette er en gravidyoga time som passer for både 2 og 3 trimester. Hovedfokus er på bevegelighet, kontakt med barne, ro og avspenning.

Gravidyoga – FLYT

Denne timen passer også for både 2 og 3 trimester men med mer fokus på styrke og flyt. Her kommer mange øvelser som man kan kjenne igjen fra dynamiske yoga former men tilpasset gravide. I tillegg er det fokus pust og avspenning.

 

 

 

 

Top