Gravidyoga

Neste kurs runde starter opp i uke 45.
Kursene passer for begge trimestere (2. og 3. trimester).

Gravidyoga

Hvorfor yoga under graviditeten?

Nytt kurs har oppstart i uke 45 – 8 uker frem til uke 2, NB! Inger undervisning i uke 52 og 1.

Kurset koster 1600 for 8 ganger.

Den gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av for å bære på all den ekstra vekten og ikke minst under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerte og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som vil være nyttige både under og etter graviditeten.

Er du i starten av svangerskapet – eller er du allerede på vei mot tredje trimester? Våre instruktører har spesiell kompetanse til å ta godt vare på deg under hele graviditeten. Uansett hvilket trimester du befinner deg i: Yoga vil gjøre deg godt.

 • Vi setter sammen små grupper.
 • Treningen foregår i en rolig og intim atmosfære.
 • Øvelsene tilpasses den enkelte og tar særlig hensyn til fysiske utfordringer som kan oppstå under graviditeten.
 • Du får anledning til å møte jordmor og stille spørsmål.
 • Etter trening åpner vi for en sosial stund der erfaringer kan utveksles over en kopp te.

Hos oss søker vi å utvikle fysisk mykhet og styrke sammen med en indre ro og balanse. Slik forbereder vi deg best mulig til en av livets største og viktigste oppgaver.

Er du gravid men kurset er allerede i gang? Ta kontakt. Det er ofte en eller to ledige plasser på kursene og da er det å bare hoppe på.

Gravidyoga 

Mandager kl 1700 eller Onsdager kl 1645 med oppstart 4 og 6 november. 

 

Hva annet er det du får når du melder deg på gravidyoga hos Yogafellesskapet?
 • Tilgang til et team av yogalærere som har spesialisert seg innenfor dette fagfeltet. Vi er utdannet hos forskjellige eksperter og har en bred kunnskap som vi deler med hverandre og dere.
 • Små klasser hvor du får den nødvendige oppfølgingen og den nødvendige oppmerksomheten. Vi setter alltid av god tid til diskusjon og blir godt kjent med elevene og elevene med hverandre. Det er mange av våre elever som skaper gode vennskap og følger hverandre gjennom hele barselperioden. 
 • Vi tar godt vare på dere og tilbyr alltid snacks før timen, økologiske nøtter og mørk sjokolade! En liten energikick trengs ofte når man kommer rett fra jobb til trening.
 • Bruk av deilige estetiske oljer under timen (så lenge ingen er så kvalm at de ikke tåler det!).
 • 10% avslag på barselyoga hvis du velger å fortsette med det etter fødselen.
 • Du får praktisere yoga i vår rolige og fine yogasal uten forstyrrelse fra høy musikk eller mange forbipasserende! Selv om skånsom trening er en viktig del av et sunt svangerskap viser forskning at ro og hvile uten tvil er like viktig både for mor og barn. Det er lett finne roen hos oss.
 • Når du melder deg på gravidyoga hos Yogafellesskapet kommer du til det eneste sted i Asker sentrum hvor selve yogaen står helt i fokus. Yoga er vårt fag og noe vi er lidenskapelig opptatt av.

Gravidyoga

Mandager kl 1700 – 1815 og / eller Onsdager kl 1645 – 1800

Kurset koster 1600kr for 8 ganger

Påmelding sendes til: kurs@yogaiasker.no

For mer informasjon les her

 

 

 

 

Top