Gravidyoga

Hvorfor yoga under graviditeten?

Nytt kurs har oppstart i uke 35 – 8 uker frem til uke 43, NB! Inger undervisning i høstferien uke 40.

Kurset koster 1600 for 8 ganger.

Den gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av for å bære på all den ekstra vekten og ikke minst under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerte og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som vil være nyttige både under og etter graviditeten.

Er du i starten av svangerskapet – eller er du allerede på vei mot tredje trimester? Våre instruktører har spesiell kompetanse til å ta godt vare på deg under hele graviditeten. Uansett hvilket trimester du befinner deg i: Yoga vil gjøre deg godt.

  • Vi setter sammen små grupper.
  • Treningen foregår i en rolig og intim atmosfære.
  • Øvelsene tilpasses den enkelte og tar særlig hensyn til fysiske utfordringer som kan oppstå under graviditeten.
  • Du får anledning til å møte jordmor og stille spørsmål.
  • Etter trening åpner vi for en sosial stund der erfaringer kan utveksles over en kopp te.

Hos oss søker vi å utvikle fysisk mykhet og styrke sammen med en indre ro og balanse. Slik forbereder vi deg best mulig til en av livets største og viktigste oppgaver.

Er du gravid men kurset er allerede i gang? Ta kontakt. Det er ofte en eller to ledige plasser på kursene og da er det å bare hoppe på.

Gravidyoga 

Mandager kl 1700 eller Onsdager kl 1645 med oppstart 26 og 28 August. 

Denne timen passer for både 2 og 3 trimester med fokus på gravidtrening på en skånsomt måte. Her kommer mange øvelser som man kan kjenne igjen fra dynamiske yoga former men tilpasset gravide. I tillegg er det fokus pust og avspenning.

Du trenger ikke å ha erfaring med yoga fra før.

Påmelding sendes til: kurs@yogaiasker.no

 

 

 

Top