Instruktører

Louise Kloster

Instruktør og Medeier


Yoga er min lidenskap. Jeg har praktisert yoga helt siden 1998 og er utdannet ved The Yoga Academy, drevet av Simon Low. I tillegg har jeg fullført en ettårig fordypelse i yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge. Jeg har studert gravideyoga hos Jannicke Wiel (Oslo Yoga) og er en evig yogastudent!

Min yoga er inspirert av mange kilder, men er i utgangspunktet en flytende og dynamisk form for yoga. Mine timer inkludere elementer fra både den klassiske tradisjonen og fra mer dynamiske yogaformer. Hos meg er du er i gode hender og jeg kan love en varm og trygg yogatime som passer både for nybegynnere og for de med erfaring i yoga fra før.

97 43 70 47

Semira Slipher

Instruktør og Medeier


Yoga har lenge vært en viktig del av livet mitt. For meg er yoga både trim og terapi i ett. I mange år har jeg erfart hvor godt yoga kan gjøre for kropp og sjel. Nå er yoga også blitt mitt yrke, som lar meg formidle min kunnskap og interesse til stadig flere.

Yoga trenger ikke være vanskelig eller mystisk. Min form for yoga er enkel å utføre, avslappende og behagelig. Den myker opp kroppen på en skånsom måte og gir indre ro. Jeg underviser grupper med ulike forutsetninger og tilpasser øvelsene etter deltakerne. Gruppene er små, slik at jeg kan gi god individuell oppfølging.

Min kunnskap om yoga har jeg fra flere kilder: Først fra en dyktig lærer i mitt hjemland Iran. I 2012 hadde jeg et halvt års opphold ved Bihar School of Yoga i India med fordypning i Hatha Yoga og Yoga Therapy. Jeg har også fullført en ettårig utdannelse i yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge. Nå utvider jeg kunnskapsfeltet mitt med kurs i yoga for barn. Slik ønsker jeg også å hjelpe barn med uro og konsentrasjonsvansker.

41 25 63 60

Tina Ørbeck-Nilsen

Instruktør og Medeier

Jeg oppdaget Ashtanga yoga i 2005 på et nybegynnerkurs. Frem til 2010 praktiserte jeg på egenhånd og tok sporadiske kurs. I 2010 tok jeg en fordypning / teacher training med Alexander Medin ved Puro yoga. Her praktiserte jeg selv i flere år og assisterte en periode. 

Jeg har også praktiserte med Nancy Gilgof under et opphold på Maui, Hawaii. I tillegg har jeg i løpet av min yogareise praktisert i kortere perioder med en rekke dyktige og kjente lærere blant annet Sharath Jois, David Swenson, Matt Corigliano og Astrid Holte Østby.

I 2014 gjennomførte jeg utdannelse i Ayurvedisk Yogamassasje ved Axelsons Body Work School. En holistisk behandlingsform med utspring i Ayurveda og Yoga. Utover dette har jeg gjennomført en intensive D.Y.P. yoga teacher training med Naema Noor og Henrik Allum. 

Daglig yoga praksis med hovedvekt på Ashtanga yoga er en viktig del av mitt liv, og har gitt meg muligheten til å undervise yoga for andre. Jeg ønsker å dele Ashtanga yoga som helsebringende aktivitet, generell velvære og som livsstil.

Kristin Bochud

Instruktør og Medeier

For meg var yoga en del av barndommen, etterhvert ble det en livsstil, så lidenskap og nå et levebrød. Jeg prøver å integrere pust, tankemønster og filosofi, som jeg har lært gjennom yogaen, ut i egen hverdag.
Min første yogalærer var Mormor, deretter en indisk yogi, Swami Narayanananda, som familien besøkte gjennom barndommen. Senere valgte jeg retningen Kundalini Yoga og er sertifisert Internasjonal KRI Kundalini Yogalærer, 2-årig lærer utdannelse. Da jeg selv har barn ønsket jeg å fordype meg i gravide-/barsel- og barneyoga. Jeg er sertifisert “85-Hour Khalsa Way Prenatal Yoga Teacher Training Program” av Gurmukh Kaur Khalsa fra USA. Barsel- og barneyogasertifiseringer har jeg gjennom Oslo Yoga. Det er alltid noe nytt å lære gjennom yoga og det passer for alle aldre!
I mine yogatimer har jeg fokus på det terapeutiske aspektet av yogaen. Det legges opp til myke, men også mentalt krevende øvelser som avsluttes med avspenning og meditasjon. Ofte spiller jeg gong eller syngebolle for dypere hvile.

Mina Kristensen

Instruktør

Mina er opprinnelig fra Bodø og godkjent instruktør (RYT 500) med Yoga Alliance. Hun har praktisert yoga siden 2001, og undervist siden 2012. Hun har bodd i London i lang tid, og det var der hun først ble introdusert til yoga. Etterhvert ble yoga en viktig del av hverdagen og en måte å leve livet på. Med en daglig praksis som gir veldig mye glede, men også en indre ro som det ofte kan være utfordrende å finne i en travel hverdag.

Mina’s yoga praksis og undervisning fokuserer på ashtanga yoga, vinyasa flow yoga og restorative yoga. Hos Yogafellesskapet underviser hun Vinyasa flow med fokus på harmoni mellom pust og bevegelse, og å finne styrke, frihet og en indre ro i yoga praksisen. Alle kan praktisere yoga, og det er en invitasjon til å ta litt tid til seg selv, og gå ut av hodet og inn i kroppen, noe som er sundt og godt for hode, kropp og sjel.

941 63 560

Tonje Anine Løff

Instruktør

Tonje har tatt en 200 timer grunnutdanning i Ashtanga Vinyasa yoga hos Basia Lipska Larsen, fullført i februar 2018 (6 mnd utdanningsløp). Videre har hun 40 timer videreutdanning i Yogamamma, gravidyoga instruktørutdanning ved Cathrine Mathiesen og Hiyoga i Oslo.

Tonje har praktisert yoga siden 2014. Det begynte som en treningsform og har senere blitt en livsstil. Det har lært meg utrolig mye om meg selv og er nå min egenterapi. I senere tid har jeg blitt ekstra interessert i hvordan yoga kan være et verktøy for å finne tak i vårt kvinnelige kraftsenter og virkelig kan støtte opp om den naturlige kraften som bor i oss og følge oss i våre ulike faser av livet. Herunder spesielt graviditet og endringene vi går igjennom i denne perioden. Ved siden av yoga har jeg (straks) en master i Familieterapi og systemisk praksis og en bachelor i Sosialantropologi. Alle disse ulike utdanningene og perspektivene utfyller hverandre og smelter sammen, det kommer til til uttrykk i mitt arbeid både med familier og med yoga.

Lilla Farkas

Instruktør

I 2015 tok Lilla lærerutdannelse i Ashtanga på HIYOGA i Oslo, og hun har undervist siden.

Ashtanga for meg er hjem: et trygt sted å være, hvor jeg kan slappe helt av og ta imot hva som helst som måtte dukke opp på matten den dagen. Det forundrer meg den dag i dag hvordan systemet er bygd opp, måten stillingene følger etter hverandre for en grunn – og ikke minst hvordan praksisen påvirker absolutt alt annet i livet mitt, sier hun.

Trude Karr

Instruktør


For meg er Kundalini Yoga først og fremst et verktøy for å komme i kontakt med dypere aspekter i meg selv. Det er en evig reise, og jeg er veldig nysgjerrig på hva jeg kan finne hver dag. Dette gjenspeiles og i mine timer som har et fokus på følelser, tanker, energier og sensasjoner som forteller oss historie og som ønsker å bli sett. Jeg har en terapeutisk tilnærming, og en egen særinteresse for hvordan traumer og stress påvirker oss, og hvordan de tar oss bort fra vårt autentiske selv og livsenergi.
Trude Karr er utdannet Kundalini Yogalærer og Gestalt Coach. Hun underviser også på Helhetssenteret i Drammen.

trude.karr@gmail.com

Helene Jakobsen

Instruktør

Helene oppdaget yoga for første gang da hun bodde i LA året 2001. Hun utdannet seg til kundaliniyoga-instruktør på Asker Helse og Yogasenter hos Karina Juul årene 2010-2012. Deretter tok hun ashtangayogalærerutdannelse hos Alexander Medin på Nøsen Yoga og Fjellhotell året 2016-17. Hun har deltatt på flere workshops innen Iyengar yoga, og undervist yoga på Asker Helse og Yogasenter, Unicare Friskvernklinikken, Yogafellesskapet og Akimi Slemmestad. Foruten yoga arbeider hun som frilansjournalist. I tillegg eier og driver hun Solberg andelsgård i Asker hvor det dyrkes økologiske grønnsaker.

Tanja Angelsen Berg

Instruktør

For meg handler yoga mye om å observere seg selv; sinnet, kroppen og pusten. Det er en bevisstgjøring man kan ha med seg som et verktøy i hverdagen.

Jeg har trent Ashtanga yoga siden 2006 og undervist siden 2015. Våren 2016 fullførte jeg lærerutdanning innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Myk Yoga og Pranayama (pusteteknikker) med R.Alexander Medin i regi av Puro Yoga (RYT200). I tillegg har jeg tatt fordypning i Jivamukti Yoga med Yogeswari på Sangye Yoga School i London, og flere kurs med Magnus Appelberg med fokus på yoga og anatomi.

I timene mine er det fokus på flyt med riktig bruk av pust, bevegelse og drishti (hvor blikket festes). Dette for å få en meditativ praksis, samt trene opp konsentrasjonen. Jeg prøver å få elevene til å observere hvordan pusten og sinnet er i de ulike øvelsene. Timene vil være fysisk utfordrende, men med fokus på å jobbe med kroppen der den er.

Alle kan gjøre yoga, det handler om å gjøre de riktige modifikasjonene, gi slipp på alt man mener kroppen skal være, og heller akseptere seg selv der man er. Min erfaring er at det er når man gir slipp, kommer man dypere i praksisen sin.

984 94 959

Hanne Moe Haugen

Instruktør

Hanne er Kraniosakralterapeut og sertifisert yogalærer for terapeutisk yoga.

Hun startet med Kundalini yoga i 2007 og inspirert av den terapeutiske vinklingen, tok hun en helhetlig yogalærer utdannelse ved Asker Helse & Yogasenter.

Hanne startet sin yogalærerpraksis i 2010.

Hun har god erfaring fra Yoga som terapi, Kriya Meditasjon og Yoga for Nervesystemet.

Hanne brenner for å formidle hvordan du kan ivareta din helse og vitalitet uten å streve. Yoga er naturlig terapeutisk, og på kursene hennes får du oppleve en rolig, gjennomgående meditativ og avspennende yogaform.

Hos Hanne er du hjertelig velkommen til å hvile deg inn i alt som er, lade batteriene dine og bare oppleve deg selv. Det er nemlig det hun selv elsker mest av alt med yoga.

95 77 12 20

Tulia Machado-Helland

Instruktør

Tulia Machado-Helland har praktisert yoga regelmessig siden 2008. De første 8 årene fokuserte hun på Ashtanga yoga og etter hvert begynte hun å integrere andre former for yoga i sin daglige praksis som Iyengar yoga, Yin yoga og Kundalini yoga i tillegg til å øke fokus på pranayama og meditasjon. Etter å oppleve de raske, transformative effektene av Kundalini yoga i sin hverdag bestemte hun seg for å utdanne seg som Kundalini yogalærer.

I sine yogatimer liker Tulia å fokusere på Kundalini yogas praktiske teknikker som fører til at du kan manøvrere din hverdag med glede og overskudd. Hun underviser yoga på Borgens Innbyggertorg. I tillegg til yoga jobber hun med bærekraftige investeringer.

Tel: 476 17 878
Mail: adishaktiyoga@protonmail.com

Top