Instruktører

Louise Kloster


Yoga er min lidenskap. Jeg har praktisert yoga helt siden 1998 og er utdannet ved The Yoga Academy, drevet av Simon Low. I tillegg har jeg fullført en ettårig fordypelse i yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge. Jeg har studert gravideyoga hos Jannicke Wiel (Oslo Yoga) og er en evig yogastudent!

Min yoga er inspirert av mange kilder, men er i utgangspunktet en flytende og dynamisk form for yoga. Mine timer inkludere elementer fra både den klassiske tradisjonen og fra mer dynamiske yogaformer. Hos meg er du er i gode hender og jeg kan love en varm og trygg yogatime som passer både for nybegynnere og for de med erfaring i yoga fra før.

97 43 70 47

Mina Kristensen

Mina er opprinnelig fra Bodø og godkjent instruktør (RYT 500) med Yoga Alliance. Hun har praktisert yoga siden 2001, og undervist siden 2012. Hun har bodd i London i lang tid, og det var der hun først ble introdusert til yoga. Etterhvert ble yoga en viktig del av hverdagen og en måte å leve livet på. Med en daglig praksis som gir veldig mye glede, men også en indre ro som det ofte kan være utfordrende å finne i en travel hverdag.

Mina’s yoga praksis og undervisning fokuserer på ashtanga yoga, vinyasa flow yoga og restorative yoga. Hos Yogafellesskapet underviser hun Vinyasa flow med fokus på harmoni mellom pust og bevegelse, og å finne styrke, frihet og en indre ro i yoga praksisen. Alle kan praktisere yoga, og det er en invitasjon til å ta litt tid til seg selv, og gå ut av hodet og inn i kroppen, noe som er sundt og godt for hode, kropp og sjel.

941 63 560

Tanja Angelsen Berg

For meg handler yoga mye om å observere seg selv; sinnet, kroppen og pusten. Det er en bevisstgjøring man kan ha med seg som et verktøy i hverdagen.

Jeg har trent Ashtanga yoga siden 2006 og undervist siden 2015. Våren 2016 fullførte jeg lærerutdanning innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Myk Yoga og Pranayama (pusteteknikker) med R.Alexander Medin i regi av Puro Yoga (RYT200). I tillegg har jeg tatt fordypning i Jivamukti Yoga med Yogeswari på Sangye Yoga School i London, og flere kurs med Magnus Appelberg med fokus på yoga og anatomi.

I timene mine er det fokus på flyt med riktig bruk av pust, bevegelse og drishti (hvor blikket festes). Dette for å få en meditativ praksis, samt trene opp konsentrasjonen. Jeg prøver å få elevene til å observere hvordan pusten og sinnet er i de ulike øvelsene. Timene vil være fysisk utfordrende, men med fokus på å jobbe med kroppen der den er.

Alle kan gjøre yoga, det handler om å gjøre de riktige modifikasjonene, gi slipp på alt man mener kroppen skal være, og heller akseptere seg selv der man er. Min erfaring er at det er når man gir slipp, kommer man dypere i praksisen sin.

984 94 959

Semira Slipher


Yoga har lenge vært en viktig del av livet mitt. For meg er yoga både trim og terapi i ett. I mange år har jeg erfart hvor godt yoga kan gjøre for kropp og sjel. Nå er yoga også blitt mitt yrke, som lar meg formidle min kunnskap og interesse til stadig flere.

Yoga trenger ikke være vanskelig eller mystisk. Min form for yoga er enkel å utføre, avslappende og behagelig. Den myker opp kroppen på en skånsom måte og gir indre ro. Jeg underviser grupper med ulike forutsetninger og tilpasser øvelsene etter deltakerne. Gruppene er små, slik at jeg kan gi god individuell oppfølging.

Min kunnskap om yoga har jeg fra flere kilder: Først fra en dyktig lærer i mitt hjemland Iran. I 2012 hadde jeg et halvt års opphold ved Bihar School of Yoga i India med fordypning i Hatha Yoga og Yoga Therapy. Jeg har også fullført en ettårig utdannelse i yoga og meditasjon ved Yogalærerskolen i Norge. Nå utvider jeg kunnskapsfeltet mitt med kurs i yoga for barn. Slik ønsker jeg også å hjelpe barn med uro og konsentrasjonsvansker.

41 25 63 60

Hanne Cathrine Moe Haugen

Jeg bor og praktiserer kraniosakralterapi og terapeutisk yoga i Asker.
Jeg er godkjent kraniosakralterapeut av Norsk Landsforbund for Homøopraktikere (NLH), med egen praksis siden 2014.

I 2007 ble jeg kjent med både Kundaliniyoga og Terapeutisk yoga, noe som fikk en stor og positiv betydning for mitt eget liv og helse. Jeg ble inspirert til å ta en unik 2,5-årig yogalærerutdannelse med flere påfølgende fordypningskurs ved Asker Helse & Yogasenter og har praktisert som yogalærer siden 2010. Jeg er godkjent yogalærer for terapeutisk yoga i NLH.

Jeg brenner for å formidle hvordan du kan ivareta din helse og vitalitet uten å streve. Yoga er naturlig terapeutisk, og på kursene mine får du oppleve en rolig, helhetlig, avspennende og restituerende yogaform med god tid til mindful meditasjon.

95 77 12 20

Top