Kundalini Yoga

En kraftfull, transformerende og terapeutisk yogaform.

Fra høsten 2019 tilbyr vi Kundalini Yoga-klasser for nivå I og II, samt Introkurs for deg som er helt fersk.

Kundalini Yoga etter læren av Yogi Bhajan blir kalt «yogaen for bevissthet» og er «Mediyogaens mor», fordi den har fullt av effektive og terapeutiske øvelser og teknikker. Opplev en annerledes og autentisk yogaform, hvor man i tillegg til fysiske øvelser får erfare økt mental og emosjonell helse. Det er en yogaform som også utvikler dypere kontakt med den ubegrensede bevisstheten og livskraften i oss. I Kundalini Yoga står ikke prestasjonene i sentrum, men virkningen av den på kropp og sjel. Mange av øvelsene er forholdsvis enkle som de aller fleste kan gjøre.

Det fokuseres på mindfulness-lignende teknikker og stressmestring gjennom øvelser, meditasjon og pust som både styrker nerve-, hormon- og immunsystemet. I tillegg brukes vitenskapen om hvordan ulike lydvibrasjoner og mantra kan påvirke uheldige hjernemønstre og bidra til økt kognitiv funksjon ved å skape nye nerveforbindelser og tankemønstre som tjener deg.

Vi kan si det så enkelt at vi gjør yoga for å få et bedre liv – for å leve i kontakt med vår dypeste natur.

“We are not human beings having a spiritual experience, we are spiritual beings having a human experience” (Yogi Bhajan).

Introduksjonskurs:
Vi går gjennom de viktigste yogastillingene (asanas), lærer å puste riktig med de grunnleggende pusteteknikkene, hvorfor vi bruker bhandas (kroppslåser), meditasjon og effekten av mantra (lydvibrasjon) og hvor herlig og oppbyggende avspenning kan være. Når du har gått dette kurset kan du gjerne fortsette på Nivå I.

Datoer: Tirsdag 27/8 kl. 18.45-20.45 og lørdag 31/8 kl. 13.00-15.00.
Pris: Kr. 250,-. Påmelding kreves.

Kundalini Yoga nivå I:
Passer for deg som har gått Introduksjonskurset, for deg som er fersk i Kundalini Yoga eller om du ikke ønsker å øke vanskelighetsgraden.
Oppstart onsdag 4/9
Onsdager kl. 18.15-19.45.
Lærer: Tulia

Kundalini Yoga nivå II:

Passer for deg som har holdt på med Kundalini Yoga en stund. Her får du muligheten til å fordype deg mer i deg selv og i ulike temaer som tas opp. Vi holder stillingene noe lenger og du bli introdusert til mer avanserte pusteteknikker og mantrameditasjoner.
Oppstart tirsdag 3/9
Tirsdager kl. 18.30-20.00.
Lærer: Kristin

Morgen Kundalini:
Morgener er perfekt for yoga! Vi får i gang kroppen med øvelser og pust slik at du får mer energi, føler deg mer våken og opplagt og dermed mer klar for en ny dag. Timen er åpen for alle.
Tid: Kl. 08.30-09.45
Datoer: Torsdager fra 5/9 2019

Aquarian Sadhana – Morgenpraksis
En gang i måneden. Donasjonsbasert. Alle velkommen!
Les mer her.

Praktisk informasjon: 
Alle kursene er inkludert i Yogapakken. Åpent for drop-in/klippekort.
Spørsmål og påmelding til kurs@yogaiasker.no

 

 

Top