Kundalini Yoga

En kraftfull, transformerende og terapeutisk yogaform.

Vi tilbyr en ren Kundalini Yoga-klasse og et nybegynnerkurs for deg som er fersk.

Kundalini Yoga etter læren av Yogi Bhajan blir kalt «yogaen for bevissthet» og er «Mediyogaens mor», fordi den har fullt av effektive og terapeutiske øvelser og teknikker. Opplev en annerledes og autentisk yogaform, hvor man i tillegg til fysiske øvelser får erfare økt mental og emosjonell helse. Det er en yogaform som også utvikler dypere kontakt med den ubegrensede bevisstheten og livskraften i oss. I Kundalini Yoga står ikke prestasjonene i sentrum, men virkningen av den på kropp og sjel. Mange av øvelsene er forholdsvis enkle som de aller fleste kan gjøre.

Det fokuseres på mindfulness-lignende teknikker og stressmestring gjennom øvelser, meditasjon og pust som både styrker nerve-, hormon- og immunsystemet. I tillegg brukes vitenskapen om hvordan ulike lydvibrasjoner og mantra kan påvirke uheldige hjernemønstre og bidra til økt kognitiv funksjon ved å skape nye nerveforbindelser og tankemønstre som tjener deg.

Hver time tar for seg et nytt tema med nye øvelser og er derfor alltid åpen for nye deltakere og nybegynnere til yogaretningen.

“We are not human beings having a spiritual experience, we are spiritual beings having a human experience” (Yogi Bhajan). Vi kan si det så enkelt at vi gjør yoga for å få et bedre liv – for å leve i kontakt med vår dypeste natur.

Kundalini Yoga kurs:
Passer for deg som har erfaring med Kundalini Yoga eller som har gått nybegynnerkurset.
Tirsdager kl. 18.30-20.00

Nybegynnerkurs:

Vi går gjennom de viktigste yogastillingene, pusteteknikker, bhandas (kroppslåser), mantra (lydvibrasjon) og yogaens visdom.
Tirsdager fra 2/4 – 28/5, 8 ganger (Ingen undervisning i Påsken 16/04)
Tid: Kl. 20.15-21.30
Pris: Kr. 1600 om du ikke har Yogapakke. Krever påmelding.

Morgenyoga:
Lyse morgener er perfekt for yoga! Vi får i gang kroppen med øvelser og pust slik at du får mer energi, føler deg mer våken og opplagt og dermed mer klar for en ny dag. Timen er åpen for alle.
Tid: Kl. 08.30-09.45
Datoer: Torsdager fra 9/5 – 20/6 2019 (stengt 30/5).

Praktisk informasjon: 
Alle kursene er inkludert i Yogapakken. Åpent for drop-in/klippekort.
Spørsmål og påmelding til kurs@yogaiasker.no

  

Top