The Intellegence of Kindness – Workshop 12/6

Å være snill er en kunst – en kunstform som vi alle behøver å lære oss mer av.
Å være i sannhet snill, krever mot, bevissthet og ikke minst medfølelse.

Viveka Pasquier holder denne workshopen i Asker! Hun er Nordens Kundalini yoga inspirator, grunnlegger av Stockholm Kundaliniyoga Senter, Kundaliniyoga Instituttet i Skandinavia. “lead teacher trainer” og yogihealer. Vivekas utstråling av lykke og varme må bare oppleves!

Hvor mye snillhet finnes i livet ditt?

Hva innebærer snillhet for deg? Ønsker du å være snillere? Synes du det er vanskelig å være snill? Blir du irritert på snille mennesker? Som yogi skal man vel være snill hele tiden? Snillhet rommer så uendelig mye! For å være snill fullt ut med våre medmennesker og omgivelser, trenger vi å begynne med oss selv, på ordentlig. Og det innebærer kanskje ikke det vi hadde tenkt oss!

Vi trenger store doser med Mot, Bevissthet og Medfølelse.

Hjertelig velkommen til startskuddet av Intellegence of Kindness – et dypdykk inn i Kunsten i det å være Snill. En workshopserie som berører og besøker flere yogasentre i Skandinavia.

Denne onsdagskvelden utloves et herlig møte med Kundaliniyogaens teknikker og tenkemåte, der godhetens pilarer utforskes og finpusses.

Viveka leder deg inn i et kraftig yogapass som booster din evne til å møte deg selv utenfor begrensninger og forestillinger – som henter frem det vennligste inne i deg. Du får oppleve en spesiell utvalgt meditasjon som, om du vil, kan bli startskuddet mot dine 40 dager mot en vennligere tilværelse.

Du er velkommen som du er !

Når: Onsdag 12. juni
Tid: Kl. 17.00-19.30
Hvor: Yogafellesskapet i Asker
Pris: Kr. 380,- (kr. 50 i rabatt med Yogapakke). Ta med en venn og betal kr. 580,-.
Påmelding og spørsmål: kurs@yogaiasker.no, tel: 906 87 506 (Kristin Bochud)

 

 

Tags:

Top