Vi fortsetter med Barselyoga & Babymassasje til høsten

Oppstart: mandag 27. august kl10:45 – 11:45 og onsdag 29. august kl11:15 – 12:15

NB! Dette kurset krever påmelding. Meld dere på nå for å sikre dere plass. (Påmelding kreves selv om du har kjøpt yogapakke.)

Send påmelding til: kurs@yogaiasker.no

Kurset går over 8 uker.

Pris: 1600kr

Barselyoga er et yogatilbud for nybakte mødre og deres barn. Kurset hjelper deg å komme i gang med yoga og fysisk trening etter svangerskap og fødsel. Du lærer metoder og øvelser som gir økt bevissthet og velvære i en viktig livsperiode. Du får også innsikt i barselanatomi og dine fysiske og mentale behov i en periode hvor du har lite tid for deg selv. Vi jobber blant annet med øvelser som styrker kjernemuskulaturen i magen, og pusteteknikker for stressreduksjon og økt velvære.

Vi har valgt å sette opp to barseltimer til høsten med litt forskjellige fokus. På begge barsel timene er fokus selvfølgelig å ta være på både den nybakte mamma og at behovene til barnet står i sentrum. Vi vil skape et rom hvor det er mulig å skape bond mellom mor og barn samtidig som mammaen få tid til å pleie seg selv.

Barselyoga – MYK

Mandager kl10:45 – 11:45

På denne timen er fokus mest på en rolig stund sammen med barnet med mye fokus på bevegelighet, pust og avspenning. Vi avslutter alltid med babymassasje.

Barselyoga – FLYT

Onsdager kl11:15 – 12:15

På denne timen har vi mer fokus på å bygge opp styrken hos den nybakte mamma samtidig som vi inkludere noen flytende sekvenser som er lett å kjenne igjen fra andre dynamisk yogaformer. Vi avslutter alltid med babymassasje.

Kurset passer for alle barn opp til krabbealder.

Top