Nybegynnerkurs i Dynamisk Yoga

Oppstart 19. november kl 20:00

Dynamisk yoga er en yogatime hvor vi jobber med yogastillinger i flyt med balanse mellom kropp og sinn. Det vil si at vi trener styrke samtidig som vi har fokus på å roe ned sinnet og finne en indre ro. Pust er en vesentlig del av yoga, og vi øver oss på å bli mer bevisste på hvordan vi bruker pusten.

På dette kurset har vi en progresjon gjennom forskjellige øvelser og vanskelighetsgrader. Det er fokus på både flyt og teknikk slik at du blir godt kjent med øvelsene i løpet av de 8 ukene.

Kurset krever ingen kunnskap til yoga fra før.

Dynamisk Yoga, Nybegynner, 75 min.

Kurset går over 8 uker med siste undervisningsdag den 21. januar (ingen undervisning den 24 og 31 desember).

Pris: 1600kr, kurset er inkludert i Yogapakken men kreves fortsatt påmelding.

Påmelding til: kurs@yogaiasker.no

Litt mer info om kurset:

Nybegynnerkurset i Dynamisk Yoga er et 8 ukers kurs og vil gi deg en introduksjon til de vanligste yogastillingene, samt gi deg en innføring i hvordan vi jobber med yogastillinger i flyt.

Dynamisk Yoga er en relativt fysisk krevende yogatime der vi i store deler av timen jobber i flyt. Hovedfokus er balanse mellom kropp og sinn. Det vil si at vi trener både styrke, samtidig som vi har fokus på å roe ned sinnet og finne en indre ro. Pust er en vesentlig del av yoga, og vi øver oss på å bli mer bevisste på hvordan vi bruker pusten.

Vi kommer til å jobbe med ting som den moderne kroppen sliter med, for eksempel dårlig holdning, svake ryggmuskler, for stramme brystmuskler og for stram setemuskulatur. Vi åpner opp i hoftene og bygger styrke i bena. Samtidig som vi jobber fysisk i timene, har også kroppene våre behov for å koble av og gi slipp, spesielt i disse dager hvor vi er ‘på’ hele tiden. Vi gjør dette gjennom fokus på pust og ved å øve på å være tilstede (oppmerksomhetstrening). Jeg avslutter alltid med ledet avspenning.

Top