Du kan fortsatt være med på introkurs i yogaflyt.

Oppstart: torsdag 5. april

NB! Dette kurset krever påmelding. Meld dere på nå for å sikre dere plass. (Påmelding kreves selv om du har kjøpt yogapakke.)

Send påmelding til: kurs@yogaiasker.no

Vi starter opp igjen med et nytt Yoga Flyt-kurs 5. april. Kurset går over 8 uker, torsdager kl 20:00-21:30.

Pris (uten yogapakke): 1520 kr
Instruktør: Beate

Kurset krever ingen kunnskap til yoga fra før. Kurset koster 1520kr for 8 uker men er inkludert hvis du har kjøpt yogapakke hos oss.

Litt mer info om kurset: Introkurset i Yoga Flyt er et 8 ukers kurs og vil gi deg en introduksjon til de vanligste yogastillingene, samt gi deg en innføring i hvordan vi jobber med yogastillinger i flyt.

Yoga Flyt er en relativt fysisk krevende yogatime der vi i store deler av timen jobber i flyt. Hovedfokus er balanse mellom kropp og sinn. Det vil si at vi trener både styrke, samtidig som vi har fokus på å roe ned sinnet og finne en indre ro.

Pust er en vesentlig del av yoga, og vi øver oss på å bli mer bevisste på hvordan vi bruker pusten. Vi kommer til å jobbe med ting som den moderne kroppen sliter med, for eksempel dårlig holdning, svake ryggmuskler, for stramme brystmuskler og for stram setemuskulatur. Vi åpner opp i hoftene og bygger styrke i bena.

Vi jobber med endel teknikker i forhold til skadeforebygging, og å plassere kroppen riktig i stillingene. Vi bruker klosser, bånd og annet utstyr for å gjøre det lettere for kroppen og utføre dynamisk yoga.

Samtidig som vi jobber fysisk i timene, har også kroppene våre behov for å koble av og gi slipp, spesielt i disse dager hvor vi er ‘på’ hele tiden. Vi gjør dette gjennom fokus på pust og ved å øve på å være tilstede (oppmerksomhetstrening). Vi avslutter alltid timen med ledet avspenning.

Top