Terapeutisk Yoga

shutterstock_171254801

Terapeutisk Yoga er yogatimer uten krav til fysiske eller psykiske prestasjoner. Det er en helhetlig,  avspennende yogaform som med god tid, gir oss rom for å være tilstede i oss selv akkurat slik vi opplever det. I timene minnes vi på hvordan vi kan åpne opp for den iboende energien og kraften, selv når vi opplever en hektisk eller presset tilværelse.

Timene bygges opp som en kriya, dvs. at de blir satt sammen på en måte som ivaretar det helhetlige mennesket. Det legges stor vekt på bevisstgjøring i forhold til hvordan vi kan bevare energien, kraften og balansen i hverdagen, og hvordan dette kan virke på oss.

Rent praktisk består en terapeutisk yogatime av kombinasjoner av enkle og dypt kraftfulle yogastillinger og enkle pusteøvelser/ bevisst oppmerksomhet på pust. Underveis gis god tid, ro og tilstedeværelse i alle øvelser og tilsvarende god tid til avspenning mellom øvelsene. Vi har en gjennomgående meditativ og jordende tilnærming til det fysiske, psykiske, åndelige og energetiske aspektet i oss. Timene avsluttes med dybdeavspenning til rolig musikk.

Terapeutiske yogatimer tilpasses gruppens ønsker og behov.
Det kreves ingen forkunnskaper eller spesiell fysisk form.

Instruktør Hanne tilbyr også behanding i kraniosakralterapi i Asker.
Du kan lese mer om henne her: www.kraniosakralterapi.no

Påmelding sendes til: hannecmh@gmail.com

Top