Barneyoga

Her lar vi barna bruke sitt naturlige behov for bevegelse. Ved siden av instruksjon gjør vi plass for lek, latter og improvisasjon.

Vi legger vekt på å skape en atmosfære der barna kjenner seg trygge. Det er viktig at øvelsene ikke oppleves som et press for barna, men noe de utfører med glede. I yoga for barn jobber vi mye med ryggsøylen. Den er særdeles viktig for barnas vekst og harmoniske utvikling, siden det er her alle nervebaner løper ut fra.

Selv om yoga for barn praktiseres på enn friere måte enn yoga for voksne, lærer det likevel barna å lytte til instruksjoner og fungere godt innen en gruppe. Det vi ønsker å oppnå er mye av det samme som med yoga for voksne: Å skape en god balanse både fysisk og mentalt. Ved å hjelpe barna til å kjenne på forskjellen mellom ro og aktivitet kan yoga også gi urolige barn en bedre konsentrasjonsevne.

Foreløpig starter vi med yoga for barn fra 7 år og oppover. Dersom noen er interessert i yoga for yngre barn er det bare å ta kontakt.

Instruktør for yoga for barn er Semiramis Slipher. Hun har nylig tatt et eget kurs i yoga for barn med Greville Henwood, Puro Yoga.

yogabarn1

Top