Det har vært helt fantastisk!

Yogafellesskapet har stengt dørene sine. Men tvil ikke yogatilbudet i Asker utvides!

Kjære alle Yogiser hos Yogafellesskapet 🌻

Tusen takk for at du er medlem hos oss eller deltar/har deltatt på yogakurs og workshops. Du har kanskje lagt merke til at det har vært en økning av timer og besøkende hos oss det siste året. Vi gleder oss over at interessen for yoga i Asker er stigende, og at mange setter like stor pris på yoga som oss. Yogafellesskapet har vært en reise for oss fire som nå driver stedet sammen. Sammen med det økende tilbudet har vi kommet frem til at vi ønsker å gå ulike veier og gi Asker et større tilbud innenfor yoga, meditasjon og terapi.

Fra 1. mars 2020 blir det to yoga sentre i Asker. Vi ser på dette som en positiv utvikling av yogatilbudet i Asker! Anahat Yoga overtar de nåværende lokalene hos Yogafellesskapet (i Knud Askersvei) og drives av Semira, Fredrikke og Kristin. Tina, Louise, Christine og Emilie starter opp i Bankveien 7 under navnet Asker Yoga Shala.
Praktisk informasjon til deg: Yogafellesskapet fortsetter med samme timeplan som nå t.o.m. 23. februar 2020. Du vil kunne fornye Yogapakken din med varighet frem til denne datoen. Etter dette vil du få informasjon om de nye yogatilbudene i Asker. Om du har kjøpt en yogapakke som utgår etter 23.02.2020 få du tilbud om å overfører den til enten Anahat Yoga eller Asker Yoga Shala. Klippenekortene kan brukes på begge stedene inntil de er brukt opp.
Ta gjerne kontakt direkte om du har spørsmål, se nederst.
Solhilsner fra
Louise, Tina, Semira og Kristin
Ikke nøl med å ta kontakt:
Kristin Baune Bochud, tlf: 90 68 75 06, kristin@yogaiasker.no
Louise Tandy Kloster, tlf: 97 43 7047, louise@yogaiasker.no
Semira Slipher, tlf: 41 25 63 60, semira@yogaiasker.no
Tina Ørbeck- Nilssen, tlf: 95 92 06 96, tina@yogaiasker.no

 

Top