Fullmåneyoga hver måned!

Fra høsten 2019 setter vi opp Fullmåneyoga hver måned!

Yoga gjør kroppen mer mottakelig for naturens rytmer, fordi man endrer oppmerksomheten fra hodet og ut i kroppen. Derfor er det så spennende å ha fokus på månens energi under yogapraksisen. Da menneskekroppen består av rundt 70 % vann og vi vet at månen påvirker tidevannet, er det ikke så utenkelig at vi også merker dette. Mange kan kjenne seg trøtte, mer emosjonelle, sover mer urolig omkring fullmåne. Energien fra fullmånen kan sette i gang utrenselse  i kropp og sinn, så dette er tiden for å starte litt på nytt og rense ut gamle mønstre.

Uansett om du påvirkes eller ikke av fullmånen er dette den mest kraftfulle tiden i månesyklusen for å meditere og balansere kropp og sinn. Yogapraksisisen bør derfor være rolig i dagene rundt fullmåne, slik at kropp og sinn kommer i balanse.

Kundalini Yoga er dypt forent med naturens elementer. Det finnes utallige øvelser og meditasjoner som hjelper til å støtte og balansere naturens sykluser i oss. Fullmåneyogaen vil derfor inkludere spesifikke yoga øvelser, en lengre avspenning til gong/syngeboller og en mantrameditasjon for å åpne opp for fullmånens energi.

Lærere: Kristin Bochud/Tulia Machado-Helland/Trude Karr

Datoer:
Søndag 15/9, søndag 13/10, lørdag 9/11 (kl 18.00-20.00) og søndag 15/12.
Tid: Kl. 19.00-21.00
Info og påmelding: kurs@yogaiasker.no
Pris: Kr. 300 (Yogapakke kr 250)

Vel møtt! 🙂

Top