Gongbad og Meditativ Lydreise med Karina Hornseth og Mats Graf

Velkommen til en ettermiddag med dyp velgjørende avspenning!

Allerede gjennom den innledende dybdeavspenningen Yoga Nidra slipper kroppen og sinnet mange lag av anspenthet. Opplevelsen forsterkes med lydimpulser fra Gong, krystallsyngeboller og andre instrumenter. Etterhvert går veiledningen over til å bli mer og mer instrumental og vi bruker bl.a. fløyter, trommer, voicing, hangdrum, shrutibox, koshi og flere andre instrumenter som er kjent for sin dype helbredelse gjennom lyd.

– Det skapes en klangverden der ulike lydimpulser vil treffe helt forskjellige deler av kroppen og bevisstheten, og skaper grunnlag for en unik oppdagelsesreise –

Hva kan du forvente gjennom å delta?
En lydreise gir mulighet til å falle inn i velgjørende dyp ro og meditasjon gjennom de mektige og helbredende lydvibrasjonene til Gongene, melodiske fløytetoner og rytmiske trommer.
De fleste vil kunne oppleve å komme inn i en meditativ tilstand bare ved å lytte til lyden av det eldgamle instrumentet Gong. Du kan sitte eller ligge, alt ettersom hva du er mest komfortabel med.

Veiledere og Gongmestere:
Karina Hornseth og Mats Graf holder lydreiser og konserter i Skandinavia, Tyskland og England. De har lang erfaring i meditasjonsveiledning og de er kjent for å spille med nyskapende og spennende metoder, inkludere mange ulike instrumenter – og samtidig skape rom for gode, dype meditative opplevelser. De er også MediYoga og Hatha Yoga instruktører.

Du kan finner ut mer om Karina og Mats her:

https://www.facebook.com/MovementMeditation.net

Når: Søndag 2. juni
Hvor: Yogafelleskapet i Asker
Tid: 17:00-18:15
Pris: 350 kr
Påmelding: kurs@yogaiasker.no

Top