Har du savnet et morgentilbud hos oss i Yogafellesskapet? Nå starter vi opp med FIRE morgenøkt i uken!

Har du savnet et morgentilbud hos oss i Yogafellesskapet? Nå starter vi opp FIRE morgenøkt i uken! 

1. Ashtanga Mysore time Kl 0630-0830 mandag og onsdag
2. Ashtanga ledet time fredag kl 0630 – 0800
3. Ashtanga Mysore time kl 0830 – 1030 på søndag!

På mandag og onsdag åpner vi kl 0630, men du kan også komme senere om du synes det er litt vel tidlig.

Mysore er den tryggeste og beste måten å fordype sin Ashtanga praksis på. Du utfører solhilsen og stillingene i eget tempo og til egen pusterytme. Læreren hjelper deg underveis, gir både justeringer og korrigeringer der det er nødvendig og viser nye stillinger når tiden er inne for det. Undervisningen gir rom for mer individuell veiledning enn i en vanlig ledet time. Sakte vil du kunne bygge opp yogapraksisen din. Du vil bli stødig og trygg i hver posisjon.

Mysore-timer er den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga yoga på. Du trenger ikke å ha mye erfaring med Ashtanga fra før og disse timene passer også for deg som er helt ny i Ashtanga.

Det er en vanlig misforståelse å tro at Mysore klassene kun er for viderekommende og erfarne yogautøvere, noe som ikke er riktig. Tradisjonelt har Ashtanga yoga blitt lært bort direkte fra lærer til student, en til en, noe som gir en gradvis integrering av stillingene , selvstendighet og frihet i praksisen. Det danner et grunnlag for hjemmepraksis, om du ikke har tilgang til daglige mysore-klasser, eller for å praktisere når man er på ferie.

Nybegynnere er veldig velkomne til mysore-klassene og det kan høyt anbefales. Det er i så fall en fordel å forplikte seg for en lenger periode for selv å erfare utvikling og progresjon.

Top