Introduksjon til Mysore – Workshop med Tina

Introduksjon til Mysore – Workshop med Tina
Dag/ dato: Søndag 13 oktober 2019
Tid: 11.00-13.00
Påmelding: kurs@yogaiasker.no
Pris: 300,-, 250,- for de med yogapakke
Er du interessert i Mysore style, Ashtanga yoga egen praksis, men ikke kommet i gang enda?
Om ideen om egen praksis høres skremmende ut, vil disse to timene med introduksjon forberede deg, og gi deg en lett inngang til denne yoga metoden.
Egenpraksis kan virke skremmende for de som er ny til yoga, eller de som ikke har memorert Ashtanga serien enda. Ingen grunn til bekymring!
Mysore egenpraksis er for ale nivåer, helt fra nybegynnere til avanserte utøvere. 
Ashtanga yoga består av serier øvelser koblet sammen med pusten. Med en gang du begynner å lære grunnteknikkene kan du begynne å utforske praksisen på egenhånd i henhold til egne behov.
Når du lærer Ashtanga serien så du kan praktisere på egenhånd gir det deg mulighet til fremgang på områder du kanskje ikke har mulighet til i ledede klasser. Det vil også gi deg en praksis / et verktøy du kan ha med deg resten av livet. Du kan ta det med deg hvor enn du er.
På denne workshopen vil du lære det du trenger for å komme i gang. Vi vil starte med litt bakgrunnsinformasjon om Ashtanga, grunnelementene i praksisen, vi vil gå nøye gjennom solhilsen og de første posisjonene, samt den avsluttende sekvensen. Du vil få med deg en oversikt over alle posisjonene, slik at du kan memorere og benytte som hjelp i starten. Og det vil bli mulighet til å stille spørsmål.
Om du er klar for å starte, eller ta yogapraksisen din et steg videre, bli med!
Top