Klart for påmelding til vinterens yogakurs

Vi er klare til å ta imot påmeldinger til alle våre nye kurs i 2016. Her finner du all informasjonen du trenger.

Første snefall

Du kan nå melde deg på følgende kurs:

Yoga & Pust med Semira

Tirsdager kl 1830, 90min. Kursstart: 12. jan – 9 ukers kurs. 1530kr
Torsdager kl 0830, 60min. Kurset starter opp igjen 14. jan – Drop in & klippekort.
Torsdager kl 1830, 90min. Kursstart: 14. jan – 9 ukers kurs. 1360kr

Påmelding til: semiramis.slipher@gmail.com

Dynamisk Yoga med Louise

Undervisningen inkluderer vinterferie.
Mandager kl 1930, 90min. Dynamisk Yoga 3. Kurset starter opp igjen 11. jan – Drop in & klippekort.
Tirsdager kl 2000, 90min. Dynamisk Yoga, Introkurs. Kursstart: 12. jan – 10 ukers kurs. 1700kr.
Onsdager kl 1815, 90min. Dynamisk Yoga 2. Kursstart 13. jan – 10 ukers kurs. 1700kr.
Onsdager kl 2000, 90min. Dynamisk Yoga 1. Kursstart 13. jan – 10 ukers kurs. 1700kr.

Påmelding til: elskyoga@gmail.com

Gravideyoga med Semira og Louise

Mandager kl 1745, 90min. 2. Trimester
Kursstart 11. jan – 10 ukers kurs. 1700kr.
Torsdager kl 2000, 90min. 3. Trimester
Kursstart 14. jan – 10 ukers kurs. 1700kr.

Skillet mellom 2. trimester- og 3. trimesterkurs er kun veiledende og hvis den ene kurstiden passer bedre enn den andre må du gjerne melde deg på det som passer best for deg.

Påmelding til: elskyoga@gmail.com

Mindfulness & Qigong med Helene

Tirsdager kl 0730, 45min. Kurset starter opp igjen 11. jan – Drop in & klippekort.

Påmelding til: helenemehl@barnepsykiater.no

Terapeutisk Yoga med Hanne
Fredager kl 1000, 2 timer. Kursstart 08. jan – 8 ukers kurs. 1600kr.

Påmelding til: hannecmh@gmail.com

Søndagsmeditasjon med Linda

Søndag kl1030, 45min. Kursstart 11. jan – Drop in.
Meditasjonstimen er på engelsk. Linda snakker også norsk så man behøver ikke snakke engelsk selv.

Påmelding til: info@lifeexcellence.co.uk

Kort om våre kurs:

Yoga & Pust med Semira er en rolig og meditativ time med utspring i klassisk indisk yoga. Her har vi fokus på leddene og på å mykne opp i stive muskler, samtidig som elevene får god tid til avspenning og pranayama (pusteøvelser). Passer for alle, uansett erfaring.

Dynamisk Yoga med Louise er en relativt fysisk og krevende yogatime der vi i store deler av timen jobber i flyt. Dynamisk Yoga er oppdelt i 4 nivåer. På alle nivåer vies det tid til pranayama (pusteøvelser) og på Dynamisk 2 og 3 jobber vi med enkle meditasjonsteknikker.

Dynamisk Yoga Introkurs – Gir en innledning i hvordan vi jobbe med yogastillinger i flyt, samt noen av de vanligste yogastillingene.
Dynamisk Yoga 1 – Passer for alle som har gått introduksjonskurset og som ikke ønsker å øke vanskelighetsgraden, eller for de som har lyst til å trene en rolig form for dynamisk yoga.
Dynamisk 2 – Litt mer krevende, dynamisk time med mindre veiledning i teknikk enn i Dynamisk 1, et raskere tempo og noen mer krevende stillinger. Passer best for de som har gått Dynamisk 1 eller har erfaring med en form for dynamisk yoga fra før.
Dynamisk 3 – Passer for de som har gått flere kurs i dynamisk yoga. Tempoet er raskere og det er mindre teknikkveiledning enn i nivå 1 og 2, mere flyt og mer utfordrende stillinger.

Gravideyoga – Hvorfor gjøre yoga under graviditeten? Den gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av både for å bære på all den ekstra vekten og under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerter og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som er nyttige både under og etter graviditeten.

Mindfulness med Qigong – Qigong er treningsterapi innen tradisjonell kinesisk medisin. Mindfulness er en meditasjonsform som senker stress og gjør oss mer robuste. Her får du en kombinasjon av øvelser for kropp og sinn. Vi øver på å betrakte våre tanker på avstand og akseptere oss selv slik vi er. Istedenfor å dvele ved fortiden og bekymre oss for framtiden øver vi på å være her akkurat nå. Bevegelsene mykner opp ledd og gir flyt i meridianene.
Denne timen passer for ungdom, voksne og eldre.

Terapeutisk Yoga – Terapeutisk Yoga er en yogatime uten krav til fysiske eller psykiske prestasjoner. Det er en avslappende og avspennende yogaform som med god tid, gir oss rom for å være tilstede i oss selv akkurat slik vi opplever det, slik vi opplever oss selv og livet vårt. I timene minnes vi på hvordan vi kan åpne opp for den iboende energien og kraften, selv når vi opplever en hektisk eller presset tilværelse. Timene passer for alle.

Vi tilbyr også:
Senior yoga, 60+ Klikk her for mer info.

Top