Nytt år – ny vitalitet

Vel møtt til dette kurset. Oppdag din vitalitet og kjenn igjen dine stress mønstre, både indre og ytre.

Vi har alle lært om hvor farlig negativt stress kan være for helsen vår, allikevel stresser de fleste av oss veldig mye. Når vi er overlesset med emosjonelt stress og mange ytre impulser påvirker det kommunikasjonen vår, sinnet vårt, forholdene våre, helsen og vitaliteten. Mindre stress kan åpne opp for mer vitalitet! Samtidig kan vi se på stress som en positiv respons som gjør oss beredt til å handle.

“First we create our habits, then our habits create us”.

For å skape transformasjon og endring må vi tørre å være modige. Hvor det handler om å eie den indre sannheten om at du er god nok og at du står opp for deg selv. Du har vitalitet og kraft nok til å stå i denne sannheten og være din egen indre leder. I yogaen- og meditasjonen tradisjonene kaller vi en person som jobber mot dette for en “Spirituell Kriger”.

Gjennom denne kurs-serien lærer vi å kjenne igjen hvordan vi reagerer under stressede situasjoner og hvordan vi kan åpne opp for den spirituelle krigeren i oss slik at vi kan stå sterkere i alt som skjer rundt oss. Kundalini Yoga har en skattekiste av meditasjoner, pusteøvelser, spesifikke asanas og du blir introdusert til viktigheten av hvile og ulike massasje teknikker.

Kurset er åpent for alle, men du vil få størst utbytte av det om du kjenner til Kundalini Yogaens grunn-teknikker som ildpust, indre kroppslåser/bhandas og mantra bruk.

Oppstart tirsdag 14/1 (“vanlig” Kundalini Yoga 7/1)
Tirsdager kl. 18.30-20.00.
Lærer: Kristin er Kundalini Yoga Lærer, Level I med fordypning i Stress og Vitalitet.
Mer info: kurs@yogaiasker.no

Top