Restorative Yoga Workshop – Lørdag 15. juni 13:00 – 15:00

Velkommen til en restorative yoga workshop med fokus på avspenning og indre ro.

I denne workshopen blir det fokus på dyp avspenning og indre ro. Vi bruker mye utstyr for å utføre yoga stillinger som er støttende og behagelige, og vi tar oss god tid. Å gi deg selv tid til dyp hvile, og det å ta litt tid bare til deg selv, gir en følelse av dyp velvære og indre ro. I vår travle hverdag med mange gjøremål, og der vi stadig gjør mer, er restorative yoga et fantastisk hjelpemiddel til å finne litt mer balanse i hverdagen.  

I restorative yoga bruker vi mye utstyr for å invitere kroppen til dyp hvile, vi holder stillingene lengre, og fokuset er på å la kroppen få lov til å gi slipp på spenninger og åpnes opp. Restorative yoga er helsefremmende på mange måter, og spesielt fordi det hjelper til å redusere stress, og har en positiv effekt på nervesystemet. Dette fordi vi gir kroppen mulighet til å gå litt mere inn i ‘rest & digest’ modus, og bort fra nervesystemets ‘fight& flight’ modus.  

Workshopen holdes av Mina, hun praktiserer restorative yoga selv, i tillegg til sin dynamiske yoga praksis. Hun har praktisert yoga i 17 år, og undervist siden 2012. Hun ble først introdusert til restorative yoga for over 10 år siden når hun bodde i London. For henne er restorative yoga en fantastisk måte å la kroppen få ta seg igjen, det å bare ta en pause i hverdagen og komme tilbake med fornyet energi og en følelse av indre ro og takknemlighet. 

Tid: 13:00 – 15:00

Pris 400,- (medlemmer 350,-)

For mer info og booking: www.yogaiasker.no / kurs@yogaiasker.no 

Top