Velkommen til ART of ASANA – 08.12.19

Velkommen til ART of ASANA, en serie med fordypninger (workshops) hvor vi dykker inn i de ulike aspektene av asanas (se nedenfor) under yogapraksisen slik at du kan gå dypere.. perfekt for vinteren i vente!

Første modul av ART of ASANA er en fordypning av jordende og “restorative” (se nedenfor) yoga med sound healing til slutt. Vi jobber med å stresse ned, skape fri flyt av energi, samt skape kontakt mellom kropp og sinn.

Kursholdere Fredrikke og Goura har bakgrunn i både Iyengar Yoga og Ashtanga Yoga, noe som kommer til uttrykk gjennom deres undervisning.

De fokuserer på “alignment” (se nedenfor), tilstedeværelse samt en trygg og skadefri måte å gå inn og ut av asanas på. Videre integreres pust og bevegelse for å skape en naturlig flyt av energi under din praksis.. Siste del av fordypningen vil “restorative” yoga og sound healing vektlegges.

Hva du kan forvente å lære under ART of ASANA:

1. En trygg og skadefri måte å gå inn og ut av asanas på for både erfarne og uerfarne praktiserende.
2. En enkel måte å forstå hvordan restorative yoga forbedrer kroppens evne til å spenne av og redusere stress og angst.
3. Effekten og fordelene av sound healing.

Forvent en atmosfære av ro og ivaretagenhet slik at du på aller beste måte kan være den beste versjonen av deg selv. På slutten av timen blir det rom for te, snacks og spørsmål.

Vi gleder oss!

Pris: 300 kr.

fredrikke.fevang@icloud.com

 

ORDFORKLARINGER:

1. Asana er det samme som yogastilling. Hver asana hjelper deg å bli mer bevisst på kropp, sinn og omgivelser. Ordet asana kommer fra sanskrit og betyr “sete, forbindelse”.
2. Restorative yoga er en form for yoga hvor du går inn i dyp avspenning, både fysisk og mentalt. Hver asana holdes over et lengre tidsrom, i tillegg brukes utstyr som blokker, tepper og bolstere.
3. Alignment er betegnelsen som brukes i yoga for å beskrive en nøyaktig måte å gjøre en gitt asana for å maksimere fordelene og minimere risikoen for skader.

Se mindre

Top