Vi har satt opp nye kurs som varer frem til jul

Semira_Detail (1 of 1)

Vi har hatt en veldig fin høst så langt og gleder oss til en ny kursrunde frem til jul.

Vi fortsetter med Yoga & Pust og Dynamisk Yoga som vanlig. I tillegg kan vi tilby både Gravideyoga, Mindfullness og Terapeutisk yoga.

Vi har møtt mange flere nye elever og har virkelig fått masse glede ut av å undervise dere. Tusen takk for at du støtter vårt lille yogastudio. Dette er noe vi virkelig brenner for og er veldig takknemlige for at vi får lov til å drive med!

Du kan nå melde deg på følgende kurs:

Yoga & Pust med Semira
Tirsdager kl 1830, 90min. Kursstart: 27 okt. 8 ukers kurs. 1360kr
Torsdager kl 0830, 60min. Kurset løper videre. Drop in & Klippekort
Torsdager kl 1830, 90min. Kursstart: 29 okt. 8 ukers kurs. 1360kr

Påmeldinger: semiramis.slipher@gmail.com

Dynamisk Yoga med Louise
Mandager kl 1930, 90min. Dynamisk Yoga 3. Kurset løper videre. Drop in & Klippekort
Tirsdager kl 2000, 90min. Dynamisk Yoga, Introkurs. Kursstart: 03 nov. 7 ukers kurs. 1090kr
Onsdager kl 1815, 90min. Dynamisk Yoga 2. Kursstart 11 nov. 6 ukers kurs. 1020kr
Onsdager kl 2000, 90min. Dynamisk Yoga 1. Kursstart 11 nov. 6 ukers kurs. 1020kr

Påmeldinger: elskyoga@gmail.com

Gravideyoga med Semira
Mandager kl 1745, 90min. Passer for alle trimestre. Kursstart 03 nov. 7 ukers kurs. 1090kr

Påmeldinger: semiramis.slipher@gmail.com

Mindfulness & Qigong med Helene
Tirsdager kl 0730, 45min og kl0830, 45min. Kurset løper videre. Drop in & Klippekort

Påmeldinger: helenemehl@barnepsykiater.no

Terapeutisk Yoga med Hanne
Fredager kl 1000, 2 timer. Kursstart 30. okt. 8 ukers kurs. 1600kr

Påmeldinger: hannecmh@gmail.com

20150413-DSC_0295

Kort om våre kurs:

Yoga & Pust med Semira er en rolig og meditativ time med utspring i klassisk indisk yoga. Her har vi fokus på leddene og på å mykne opp i stive muskler, samtidig som elevene får god tid til avspenning og pranayama (pusteøvelser). Passer for alle, uansett erfaring.

Dynamisk Yoga med Louise er en relativt fysisk krevende yogatime der vi i store deler av timen jobber i flyt.  Dynamisk Yoga er oppdelt i 4 nivåer. På alle nivåer vies det tid til pranayama (pusteøvelser) og på Dynamisk 2 og 3 jobber vi med enkle meditasjonsteknikker.

Dynamisk Yoga Introkurs – Gir en innledning i hvordan vi jobbe med yogastillinger i flyt, samt noen av de mest vanlige yogastillinger.

Dynamisk Yoga 1 – Passer for alle som har gått introduksjonskurset og som ikke ønsker å øke vanskelighetsgraden, eller for de som har lyst til å trene en rolig form for dynamisk yoga.

Dynamisk 2 – Litt mer krevende, dynamisk time med mindre veiledning i teknikk enn i Dynamisk 1, et raskere tempo og noen mer krevende stillinger. Passer best for de som har gått Dynamisk 1 eller har erfaring med en form for dynamisk yoga fra før.

Dynamisk 3 – Passer for de som har gått flere kurs i dynamisk yoga. Tempoet er raskere og det er mindre teknikkveiledning enn i nivå 1 og 2, mere flyt og mer utfordrende stillinger.

Gravideyoga – Hvorfor yoga under graviditeten? Den gjør deg sterk og smidig på en skånsom måte. Styrke er noe man trenger masse av både for å bære på all den ekstra vekten og under selve fødselen. Den kan lindre smerte og andre plager under graviditeten, som for eksempel ryggsmerter og kvalme. Du lærer å holde stressnivået nede, får bedre kontakt med babyen i magen og lærer forskjellige avspenningsteknikker som er nyttige både under og etter graviditeten.

Mindfulness med Qigong –  Qigong er treningsterapi innen tradisjonell kinesisk medisin. Mindfulness er en meditasjonsform som senker stress og gjør oss mer robuste. Her får du en kombinasjon av øvelser for kropp og sinn. Vi øver på å betrakte våre tanker på avstand og akseptere oss selv slik vi er. Istedenfor å dvele ved fortiden og bekymre oss for framtiden øver vi på å være her akkurat nå.  Bevegelsene mykner opp ledd og gir flyt i meridianene. Denne timen passer for ungdom, voksne og eldre.

Terapeutisk Yoga – Terapeutisk Yoga er yogatimer uten krav til fysiske eller psykiske prestasjoner. Det er en avslappende og avspennende yogaform som med god tid, gir oss rom for å være tilstede i oss selv akkurat slik vi opplever det, slik vi opplever oss selv og livet vårt. I timene minnes vi på hvordan vi kan åpne opp for den iboende energien og kraften, selv når vi opplever en hektisk eller presset tilværelse. Timene passer for alle.

Vi tilbyr også: Senior yoga, 60+  Klikk her for mer info.

For å se på timeplanen kan du klikke her.

Priser på klippekort og andre praktiske ting!

Senioryoga 60+ følger skoleruten og går over et helt semester. Et semester koster 1500kr. Påmelding til semiramis.slipher@gmail.com.

Alle påmeldinger til alle kurs er bindende med 14 dagers betalingfrist fra du får fakturaen.

HUSK at du kan ta igjen tapte kurstimer i hvilke som helst av timene som tilbys i timeplanen, så lenge kurset holder på og såfremt det fins ledig plass. Send påmelding til instruktøren via sms.

Klippekort:

1.10 klipp – 1800 kr: Er gyldig i 7 måneder og kan brukes på alle drop in-timer. Klippekortet kan også brukes på faste kurs så lenge det er plass på kurset. Send melding til instruktøren for å melde deg på.

2. Rabatt på 10 sammenhengende klipp – 1700 kr: Er gyldig i 10 uker og kan brukes på alle drop in-timer. Klippekortet kan også brukes på faste kurs så lenge det er plass på kurset. Send melding til instruktøren for å melde deg på.

Klippekortene gjelder alle 90 minutters timer. For timene som varer i 60min er det mulig å betale 160kr drop in eller 1500kr for 10 sammenhengende ganger.

Namasté

Semira & Louise

DSC_0547

Top