Workshops og Events hos Yogafellesskapet

  • Søndag 26. mai, 11:00 – 16:30

YOGAFELLESSKAPET HAR ÅPEN DØR UNDER KULTURFESTIVALEN!

På søndag 26. mai er barn og familier som vil prøve yoga hjertelig velkommen! På ettermiddagen kan du oppleve de herlige vibrasjonene i et gong-bad.

Familieprogram:
Familieyoga: Foreldre m/barn fra 0–9 år (11.00–11.45)
Barneyoga: fra 9–12 år (12.15–13.00)
Ungdomsyoga: fra 12–16 år (13.30–14.30)

Gongbad:
Et gongbad er en indre reise i lyd og vibrasjoner hvor lyden opererer direkte på alle nivåer; fysisk, mentalt, emosjonelt og sjelelig.
Du kan oppnå en dyp meditativ tilstand og dyp avspenning.
Vibrasjonene fra gongen kan være en god terapi mot stress, depresjon, tretthet, negative følelser av sinne og frykt, og mange andre forhold som er resultatet av en forstyrret balanse i kroppen.
Tid: Kl. 15.30-16.30

Påmelding: kurs@yogaiasker.no eller drop-in om ledig plass.
Timene er gratis.

Hjertelig velkommen! ❤️

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

  • Søndag 2. juni, 17:00 – 18:15 

Gongbad og Meditativ Lydreise med Karina Hornseth og Mats Graf

Velkommen til en ettermiddag med dyp velgjørende avspenning!

Hva kan du forvente gjennom å delta?
En lydreise gir mulighet til å falle inn i velgjørende dyp ro og meditasjon gjennom de mektige og helbredende lydvibrasjonene til Gongene, melodiske fløytetoner og rytmiske trommer.
De fleste vil kunne oppleve å komme inn i en meditativ tilstand bare ved å lytte til lyden av det eldgamle instrumentet Gong. Du kan sitte eller ligge, alt ettersom hva du er mest komfortabel med.

Veiledere og Gongmestere:
Karina Hornseth og Mats Graf holder lydreiser og konserter i Skandinavia, Tyskland og England. De har lang erfaring i meditasjonsveiledning og de er kjent for å spille med nyskapende og spennende metoder, inkludere mange ulike instrumenter – og samtidig skape rom for gode, dype meditative opplevelser. De er også MediYoga og Hatha Yoga instruktører.

Pris: 350 kr
Påmelding: kurs@yogaiasker.no
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  • Onsdag 12. juni kl. 17.00-19.30

“The intellegence of Kindness”

Å være snill er en kunst – en kunstform som vi alle behøver å lære oss mer av.
Å være i sannhet snill, krever mot, bevissthet og ikke minst medfølelse.

Viveka Pasquier holder denne workshopen i Asker! Hun er Nordens Kundalini yoga inspirator, grunnlegger av Stockholm Kundaliniyoga Senter, Kundaliniyoga Instituttet i Skandinavia. “lead teacher trainer” og yogihealer. Vivekas utstråling av lykke og varme må bare oppleves!

Hvor mye snillhet finnes i livet ditt?

Hva innebærer snillhet for deg? Ønsker du å være snillere? Synes du det er vanskelig å være snill? Blir du irritert på snille mennesker? Som yogi skal man vel være snill hele tiden? Snillhet rommer så uendelig mye! For å være snill fullt ut med våre medmennesker og omgivelser, trenger vi å begynne med oss selv, på ordentlig. Og det innebærer kanskje ikke det vi hadde tenkt oss!

Vi trenger store doser med Mot, Bevissthet og Medfølelse.

Hjertelig velkommen til startskuddet av Intellegence of Kindness – et dypdykk inn i Kunsten i det å være Snill. En workshopserie som berører og besøker flere yogasentre i Skandinavia.

Denne onsdagskvelden utloves et herlig møte med Kundaliniyogaens teknikker og tenkemåte, der godhetens pilarer utforskes og finpusses.

Viveka leder deg inn i et kraftig yogapass som booster din evne til å møte deg selv utenfor begrensninger og forestillinger – som henter frem det vennligste inne i deg. Du får oppleve en spesiell utvalgt meditasjon som, om du vil, kan bli startskuddet mot dine 40 dager mot en vennligere tilværelse.

Du er velkommen som du er !

Når: Onsdag 12. juni
Tid: Kl. 17.00-19.30
Hvor: Yogafellesskapet i Asker
Pris: Kr. 380,- (kr. 50 i rabatt med Yogapakke)
Påmelding og spørsmål: kurs@yogaiasker.no, tel: 906 87 506 (Kristin Bochud)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————

  • Lørdag 15. juni, 13:00 – 15:00

Restorative Yoga Workshop med Mina

Velkommen til en restorative yoga workshop med fokus på avspenning og indre ro.

I restorative yoga bruker vi mye utstyr for å invitere kroppen til dyp hvile, vi holder stillingene lengre, og fokuset er på å la kroppen få lov til å gi slipp på spenninger og åpnes opp. Restorative yoga er helsefremmende på mange måter, og spesielt fordi det hjelper til å redusere stress, og har en positiv effekt på nervesystemet. Dette fordi vi gir kroppen mulighet til å gå litt mere inn i ‘rest & digest’ modus, og bort fra nervesystemets ‘fight& flight’ modus.  

Workshopen holdes av Mina, hun praktiserer restorative yoga selv, i tillegg til sin dynamiske yoga praksis. Hun har praktisert yoga i 17 år, og undervist siden 2012. Hun ble først introdusert til restorative yoga for over 10 år siden når hun bodde i London. For henne er restorative yoga en fantastisk måte å la kroppen få ta seg igjen, det å bare ta en pause i hverdagen og komme tilbake med fornyet energi og en følelse av indre ro og takknemlighet. 

Pris: 400kr (350kr hvis du har yogapakke)

Påmelding: kurs@yogaiasker.no

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Top