Workshops og Events hos Yogafellesskapet

Yoga for bedre Søvn med Lydhealing

Lørdag 1. februar 2020

Workshop med Line MorgenstierneMange sliter med dårlig søvn av ulike grunner. Yoga kan bidra til å senke stressnivået og gi deg rom for fordøying. Dette er en erfaringsbasert workshop som passer for deg som ønsker å
 
* sovne lettere
* sove mer og dypere
* håndtere stress bedre
* ha er overskudd og energi
 
Det er en fordel med yoga erfaring, men ikke nødvendig for å delte på denne workshopen.
Den yogiske verktøykassen har tips og enkle teknikker som kan hjelpe deg til å skru av og sove bedre.Vi går gjennom øvelser som du enkelt kan gjøre hjemme og som virker over tid.
I yoga sier man: “Har du ikke tid til å meditere så burde du meditere”.
 
Kristin Bochud avslutter workshopen med avspenning og LYDHEALING. Lydvibrasjonene til syngeboller og gong kan støtte den avspennende effekten på kroppen.
 
God søvn:
Reduserer stress: søvnmangel bidrar til en lavere terskel for frustrasjon og irritasjon. En god søvns søvn gjør deg mer tålmodig og utholdende.
Mentalt: Med en god natts søvn husker du bedre og tenke klarere.
Fysisk: God søvn bidrar til økt muskelstyrke og bevegelse, utholdenhet, og generelt bedre ytelse.
Kursholder:
Line Morgenstierne har praktisert yoga og meditasjon siden slutten av 80 tallet, startet sin utdanning på 90 tallet, og har studert mantra musikk i 20 år, Hun har vært med på å starte en økologisk landsby hvor hun bl.a. fordypet seg i Kundalini Yoga og “Easy Living”. Hun har videre etterutdanning i Yoga mot stress og utbrenthet, og Yoga for barn og ungdom. Line var en av de første kundalini yoga lærerne i Oslo og har lang og omfattende undervisningserfaring innen yoga, meditasjon og mantra.
Når: Lørdag 1. februar, kl. 12.00-14.30.
Serveres frukt og te.

Ta kontakt for informasjon og påmelding: kurs@yogaiasker.no
Pris: Kr 350,- (kr 50 i avslag ved Yogapakke).
Vel møtt!
———————————————————————————————————————

Fra høsten 2019 setter vi opp Fullmåneyoga hver måned!

Yoga gjør kroppen mer mottakelig for naturens rytmer, fordi man endrer oppmerksomheten fra hodet og ut i kroppen. Derfor er det så spennende å ha fokus på månens energi under yogapraksisen. Da menneskekroppen består av rundt 70 % vann og vi vet at månen påvirker tidevannet, er det ikke så utenkelig at vi også merker dette. Mange kan kjenne seg trøtte, mer emosjonelle, sover mer urolig omkring fullmåne. Energien fra fullmånen kan sette i gang utrenselse  i kropp og sinn, så dette er tiden for å starte litt på nytt og rense ut gamle mønstre.

Uansett om du påvirkes eller ikke av fullmånen er dette den mest kraftfulle tiden i månesyklusen for å meditere og balansere kropp og sinn. Yogapraksisisen bør derfor være rolig i dagene rundt fullmåne, slik at kropp og sinn kommer i balanse.

Kundalini Yoga er dypt forent med naturens elementer. Det finnes utallige øvelser og meditasjoner som hjelper til å støtte og balansere naturens sykluser i oss. Fullmåneyogaen vil derfor inkludere spesifikke yoga øvelser, en lengre avspenning til gong/syngeboller og en mantrameditasjon for å åpne opp for fullmånens energi.

Lærere: Kristin Bochud/Tulia Machado-Helland/Trude Karr

Datoer:
Søndager: 15/9, 13/10  og 15/12 kl. 19.00 – 21.00
Lørdag: 9/11 kl. 18.00-20.00 (kan kombineres med mantra workshop )
Info og påmelding: kurs@yogaiasker.no
Pris: Kr. 300 (Yogapakke kr 250)

——————————————————————————————————-

Top